Herrala > Toimitusvaihtoehdot > VETOKATTO™

VETOKATTO™
Uusi innovatiivinen kattoratkaisu

VETOKATTO™ on kuivissa tehdasolosuhteissa koottu valmis nippu, joka pitää sisällään sertifioidusta puutavarasta valmistetut kattoristikot, valmiiksi kiinnitetyn aluskatteen ja päätykolmiot. Katto asennetaan rakennustyömaalla yhtenä nippuna esim. suoraan seinäelementtien päälle. VETOKATTO™ liukuu paikalleen vinssin vetämänä ja erityisten vetokelkkojen avulla. Ristikoiden välissä olevat etäisyyden määrittäjät varmistavat, että ristikoiden jako pysyy tasaisena eikä aluskate pääse repeytymään tai venymään.

Katon asennuksesta huolehtii sertifioitu ja koulutettu asennusryhmä ja asennuksen jälkeen asiakas saa asennustodistuksen tästä vakuudeksi.

Turvallinen ja nopea säältä suojaaminen

VETOKATTO™ mahdollistaa laadukkaan, nopean ja turvallisen asennuksen aluskatevalmiuteen jopa tunnissa. Se pienentää materiaalihukkaa sekä tekee asennuksesta turvallisen. Se suojaa taloa säältä ja kosteudelta ja jää pysyväksi osaksi kattorakennetta. Välittömästi seinäelementtien pystytyksen jälkeen asennettava VETOKATTO™ nopeuttaa ja yksinkertaistaa rakennusprojektia merkittävästi. Herrala Nopea -toimituksella saadaan koko rakennus asennettua säältä suojaan jopa vuorokaudessa Vetokaton ansiosta.

Tutustu asennusjärjestelmään lisää www.vetokatto.fi.

VETOKATTO™ asennusvideo

HERRALAN TALOMALLISTO

Talomallistostamme löydät sopivan ratkaisun moneen tarpeeseen silloin, kun haluat että kotisi sydän on suomalaista puuta.

Page.php

YLÖS