Herrala > Ajankohtaista > Tapahtumat > OMAKOTI-messut Vantaalla 28.-30.10.2016
Julkaistu: 26.10.2016

OMAKOTI-messut Vantaalla 28.-30.10.2016


Tervetuloa tutustumaan OMAKOTI-messuille Herralan osastoon nro. 7.7. Paikalla asiantuntevien edustajiemme lisäksi Herrala arkkitehti Osmo Knaapi (Perjantaina koko päivän ja Lauantaina klo 13 asti).

Esittelyssä myös VETOKATTO™ pienoismallin muodossa.

Avoinna
Pe 28.10.2016, klo 11.00–17.00
La 29.10.2016, klo 10.00–17.00
Su 30.10.2016, klo 10.00–17.00
Ilmainen pysäköinti

Pääsyliput
Aikuiset la – su 10 €
Eläkeläiset ja opiskelijat 6 €
Lapset alle 16 v. (aik.seurassa) 0 €
Perjantailippu 5 €

Tervetuloa!

Edustajamme Pääkaupunkiseudulla

Minulla on vankka kokemus alalta; tänä vuonna tulee 30 vuotta täyteen pientalorakentamisen parissa.

Käytössäni on vahva yhteistyöverkosto, jonka avulla voin tarjota Teille jokaiselle tarpeitanne vastaavan palvelukokonaisuuden.

Herralaa edustan mielelläni, sillä  kyseessä on Koskisen konserniin kuuluva luotettava talotehdas, jonka perustukset on kunnossa. Vapaa-ajallani pelaan golfia ja tennistä ja voimajumppaan. Uskon oikeasti siihen, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

Antti Henriksson

Premium House

Olen aloittanut talomyynnin parissa vuonna 2004 Pohjois-Pohjanmaalla ja sieltä pikkuhiljaa laskeutunut pääkaupunkiseudulle.

Minulle on aina tärkeää tutustua rakentajaperheeseen. Haluan osaltani varmistaa, että heillä on kaikki rakentamiseen ja päätöksentekoon tarvittavat faktat hallussa. Palaverikäytäntöni lähtee siitä, että käymme koko rakennushankkeen pääkohdat läpi. Keskityn myös asioihin, jotka vaikuttavat budjetissa pysymiseen tai aiheuttavat sen mahdollisen ylittymisen.

Rakennusprojekti on aina yksilöllinen asiakkaan kanssa. Asiakkaan tarpeista riippuen meillä on tarjota koko projekti laajan yhteistyöverkoston kautta, tai pelkkä materiaalitoimitus. Tästä kerron mielelläni lisää tapaamisessamme.

Och jag betjänar också på svenska.

Petri Bulldra

Pitkän kokemuksen myötä ympärillemme on muodostunut laadukas ja luotettava yhteistyökumppaniverkosto, jonka avulla pystymme tarjoamaan jokaiselle rakentajalle juuri heidän tarpeitaan vastaavan palvelukokonaisuuden.

Koska jokainen perhe on erilainen myös talojen on oltava erilaisia. Tähän yksilöllisyyden vaatimukseen Herrala vastaa parhaiten laadukkaalla toiminnallaan ja edistyksellisillä rakennusjärjestelmillä.

Kotiaan ei voi rakentaa unelmien varaan – eikä ilman niitä. On kurkoiteltava korkealle haaveiden perässä ja pidettävä jalat tukevasti maassa. Omat jalat pysyvät maassa kohta teini-ikäisten poikien kanssa harrastaessa. Omaa aikaa vietän golfaten ja talvella jääkiekkoillen.

Sami Harainen

single.php

YLÖS