Sakari, klassinen julkisivu
Herrala > Talomallisto > Sakari

Sakari
Yksi suosituimmista rinnetalomalleistamme – uudistettuna, olkaa hyvä!

Talo muokkautuu vaivatta moneen eri tyyliin mieltymysten ja kaavamääräysten mukaan. Laajalle parvekkeelle mahtuu suurikin ruokailuryhmä. Pääsisäänkäynti on mahdollista suunnitella ja sijoittaa myös alarinteen puolelle kellarikerrokseen. Takkahuoneesta saadaan kätevästi rajattua kuudes makuuhuone. Yläkerran sisäkatto voi olla vino tai sen korkeutta voidaan nostaa.

Sakarin kolme tyyliä

On tärkeää, että talon ulkomuotoa voi muokata niin, että se vastaa kaavamääräyksiä, rakennustapaohjeita, rakennettua ympäristöä ja rakentajan mieltymyksiä. Tämän vuoksi kaikille talomalleille on saatavilla kolme eri tyylisuuntaa: klassinen, perinteinen ja moderni. Sakarin klassista tyyliä edustaa yllä oleva kuva, ja voit tutustua Sakarin moderniin ja perinteiseen tyyliin alla olevia kuvia klikkaamalla.

Sakari klassinen on harjakattoineen ja rauhallisine vaakapanelointineen hillitty ja tyylikäs kokonaisuus. Sakari modernin pulpettikatto ja kellarin seinien panelointi tekevät rakennuksesta korkeamman. Sakari perinteisen harjakatto sekä ikkunoiden voimakkaat vuorilaudat ja irtoristikot taas muuttavat talon ulkoasun perinnemaisemaan sopivaksi.

(hinta ei sisällä kellaria)

 

Helpers for model filtering...
Huoneistoala: 150-180
Makuuhuoneiden määrä: 5, 6

Pohjapiirustukset ja lisäkuvat

Single-type_model.php

YLÖS