Julkaistu: 26.10.2016

Helsinki


Taloesittely 5.11. klo 12 – 14.00

Osoite: Arhotie 10, Helsinki

Esittelyssä Herrala-malliston 1,5 krs. Rauno. Tässä lapsiperheen kodissa yhteisten tilojen lisäksi jopa 5 makuuhuonetta, 144 m². Koti on muuttoa vaille valmis.

Tervetuloa tutustumaan!

Edustajamme tällä alueella

Olen aloittanut talomyynnin parissa vuonna 2004 Pohjois-Pohjanmaalla ja sieltä pikkuhiljaa laskeutunut pääkaupunkiseudulle.

Minulle on aina tärkeää tutustua rakentajaperheeseen. Haluan osaltani varmistaa, että heillä on kaikki rakentamiseen ja päätöksentekoon tarvittavat faktat hallussa. Palaverikäytäntöni lähtee siitä, että käymme koko rakennushankkeen pääkohdat läpi. Keskityn myös asioihin, jotka vaikuttavat budjetissa pysymiseen tai aiheuttavat sen mahdollisen ylittymisen.

Rakennusprojekti on aina yksilöllinen asiakkaan kanssa. Asiakkaan tarpeista riippuen meillä on tarjota koko projekti laajan yhteistyöverkoston kautta, tai pelkkä materiaalitoimitus. Tästä kerron mielelläni lisää tapaamisessamme.

Och jag betjänar också på svenska.

Petri Bulldra

Pitkän kokemuksen myötä ympärillemme on muodostunut laadukas ja luotettava yhteistyökumppaniverkosto, jonka avulla pystymme tarjoamaan jokaiselle rakentajalle juuri heidän tarpeitaan vastaavan palvelukokonaisuuden.

Koska jokainen perhe on erilainen myös talojen on oltava erilaisia. Tähän yksilöllisyyden vaatimukseen Herrala vastaa parhaiten laadukkaalla toiminnallaan ja edistyksellisillä rakennusjärjestelmillä.

Kotiaan ei voi rakentaa unelmien varaan – eikä ilman niitä. On kurkoiteltava korkealle haaveiden perässä ja pidettävä jalat tukevasti maassa. Omat jalat pysyvät maassa kohta teini-ikäisten poikien kanssa harrastaessa. Omaa aikaa vietän golfaten ja talvella jääkiekkoillen.

Sami Harainen

single.php

YLÖS