Julkaistu: 26.10.2016

Helsinki


Taloesittely 5.11. klo 12 – 14.00

Osoite: Arhotie 10, Helsinki

Esittelyssä Herrala-malliston 1,5 krs. Rauno. Tässä lapsiperheen kodissa yhteisten tilojen lisäksi jopa 5 makuuhuonetta, 144 m². Koti on muuttoa vaille valmis.

Tervetuloa tutustumaan!

Edustajamme tällä alueella

Kyky asettua asiakkaan asemaan, on ensisijaisen tärkeää, kun aletaan suunnittelemaan yhtä elämän isoimpia hankintoja. Tahdon käyttää kaiken tietotaitoni, jotta lopputuloksena olisi Teidän unelmakotinne.

Olen saanut olla mukana toteuttamassa unelmia jo 20 vuoden ajan. Kokemusta on tullut niin suunnittelun, myynnin kuin urakoinnin parista.

Innokkaana sisustajana ja satoja luonnoksia piirtäneenä, pystyn jo projektin alkuvaiheessa näkemään onko tilaratkaisut toimivia ja asiakkaan tarpeita hyvin palvelevia.

Vapaa-aikani vietän mieluiten perheeni kanssa. Akut ladataan luonnossa liikkuen ja valokuvaten.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan teidännäköisenne koti.

Mika Kamppinen

Pitkän kokemuksen myötä ympärillemme on muodostunut laadukas ja luotettava yhteistyökumppaniverkosto, jonka avulla pystymme tarjoamaan jokaiselle rakentajalle juuri heidän tarpeitaan vastaavan palvelukokonaisuuden.

Koska jokainen perhe on erilainen myös talojen on oltava erilaisia. Tähän yksilöllisyyden vaatimukseen Herrala vastaa parhaiten laadukkaalla toiminnallaan ja edistyksellisillä rakennusjärjestelmillä.

Kotiaan ei voi rakentaa unelmien varaan – eikä ilman niitä. On kurkoiteltava korkealle haaveiden perässä ja pidettävä jalat tukevasti maassa. Omat jalat pysyvät maassa kohta teini-ikäisten poikien kanssa harrastaessa. Omaa aikaa vietän golfaten ja talvella jääkiekkoillen.

Sami Harainen

single.php

YLÖS